Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen
Nieuw

Seleniet oplaadschijf

€24,95
In winkelwagen
Èchte
edelstenen en mineralen
Verzending binnen
1 - 10 werkdagen
Top beoordeeld
Handmade
jewellery
Omschrijving

Opladen van je edelsteen sieraad met Seleniet oplaadschijf

Natuurlijke edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt voor hun helende eigenschappen. Maar wist je dat je deze stenen (en dus jouw sieraad) ook kunt opladen met behulp van andere kristallen? Een populaire manier om edelstenen op te laden is met behulp van seleniet.

Seleniet is een heldere, witte kristal die bekend staat om zijn zuiverende eigenschappen. De steen biedt onder andere bescherming, harmonie en bevordert het contact met engelen en gidsen. Het heeft de kracht om negatieve energieën en blokkades op te heffen, waardoor het een ideale kandidaat is om andere kristallen op te laden.

Om je edelstenen op te laden met seleniet, plaats je ze gewoon bovenop deze seleniet schijf. Laat je sieraad gedurende de nacht op de seleniet oplaadschijf liggen. Tijdens de nacht zal de seleniet de negatieve energie van de edelstenen opnemen en deze vervolgens zuiveren en opnieuw opladen met positieve energie. Dit betekent dat wanneer je je ketting weer draagt, deze volledig opgeladen is en klaar zijn om haar helende werk te doen. Zorg er wel voor dat je je sieraad ook regelmatig (wekelijks) reinigt. Dit kun je doen met onze op-en ontlaad set.

Je kunt jouw oplaadschijf reinigen met een vochtig doekje. Seleniet is kwetsbaar en kan eenvoudig breken. Vermijd dus direct contact met water. 

Producteigenschappen

Dikte: 
Doorsnee: 

 

Levertijden

1-5 werkdagen

Retourneren

Voor meer informatie over retourneren ga je naar de verzend- en retourpagina.

Deze vind je misschien ook leuk
Terug naar alle items
Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!