Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Navalon & Danté; statement jewellery

Navalon & Danté is in 2020 opgericht door Stéphanie Dentener. Stéphanie heeft een grote voorliefde voor unieke statement sieraden, met een luxueus en funky karakter… nèt dat beetje anders. Zo laten de sieraden van Navalon & Danté zich dan ook omschrijven; Eclectisch; speels en frivool.

In 2021 kriebelde de passie om meer creatief bezig te zijn, na jarenlang op kantoor als marketeer te hebben gewerkt. Tijdens haar zwangerschapsverlof begon Stéphanie daarom weer met het maken van sieraden, iets wat zij vroeger ook al vanuit passie deed. Doordat zij overweldigd werd door het aantal aanvragen en bestellingen heeft zij in 2021 haar baan opgezegd en werkt zij sindsdien fulltime aan de ontwikkeling van haar bedrijf.

Unieke sieraden, handgemaakt in NL

De unieke sieraden van Navalon & Danté worden eerlijk met de hand gemaakt in Nederland, en kunnen zowel los als gecombineerd worden gedragen. Kenmerkend zijn het gebruik van veel kleur, edelstenen en mineralen zoals koraal en zoetwaterparels èn de kwalitatief uitstekende wishbox bedels die in de ontwerpen worden gebruikt. Wat de sieraden vooral uniek maakt, is dat deze ook custom door en voor de klant kunnen worden samengesteld.

Het merk wordt een warm hart toegedragen door tal van influencers en de collecties zijn in verschillende boetieks en webshops in binnen- en buitenland te koop.

Stéphanie wordt het aller-gelukkigst van het ontwerpen en uitdenken van haar nieuwe collecties, het vinden van de allermooiste grondstoffen om sieraden mee samen te stellen en het aangaan van de leukste samenwerkingen om haar merk verder te laten groeien.

Stéphanie: “Mijn doel is om iedere vrouw een sieraad te kunnen laten dragen waar haar hart sneller van gaat kloppen. Ik sta voor unieke sieraden tegen een eerlijke prijs”.

Kleding maakt de vrouw

Stéphanie: “kleding maakt de vrouw. Middels je outfit kun je een statement maken, jezelf positioneren en kun je laten zien wie je bent en hoe je je voelt. Kleding zegt veel over je karakter. Met mijn sieraden wil ik bijdragen aan de zelfverzekerdheid en uitstraling van vrouwen, en hen (nog meer) laten stralen!”

 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!