Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Navalon & Danté X Rebecca Boektje

Yes, je leest het goed! Je favo sieradenmerk en de allergezelligste influencer van Nederland hebben de handen ineen geslagen! We present you de 'Navalon & Danté X Rebecca Boektje collectie; een kleurrijke sieradenlijn bestaande uit kettingen, armbanden en verlengstukjes. De items op zich zijn een groot feest, maar kunnen voor nog meer body ook perfect samen worden gedragen. Welke (combi) is jouw favoriet?

Vind sneller waar je naar zoekt
Prijs Edelsteen Kleur Materiaal Sterrenbeeld Werking edelsteen
Filteren
16 producten
Sorteer op:
Filters
Prijs
Edelsteen
Kleur
Materiaal
Sterrenbeeld
Werking edelsteen

Alle sieraden van de Navalon & Danté X Rebecca Boektje collectie zijn gemaakt van hoogwaardige edelstenen en mineralen en afgewerkt met RVS onderdelen die met de juiste verzorging niet verkleuren. 

Care

Wij adviseren om je sieraden af te doen tijdens het slapen; douchen; zonnen / zwemmen en sporten. Zout, chloor, maar ook parfum en verzorgingsproducten als haarspray en creme’s kunnen de beschermlaag van het Stainless Steel of de plating van andere kralen die we gebruiken aantasten. Niet alle edelsteensoorten kunnen daarnaast tegen water en deze kunnen doffer worden of zelfs verkleuren wanneer deze hiermee in aanraking komen. Het kan altijd voorkomen dat een Stainless Steel slotje verkleurt, dit kan te maken hebben met de zuurgraad van de huid (deze verschilt per persoon). Bewaar je sieraden wanneer je ze niet draagt in het zakje dat je bij je bestelling geleverd krijgt.

Op & ontladen van je edelstenen sieraad

De edelstenen sieraden van Navalon & Danté hebben een helende werking. Iedere steen heeft zijn eigen functie / werking. Om je sieraden optimaal te laten functioneren is het aan te raden deze regelmatig (wekelijks) te ontladen en op te laden. Dit kan eenvoudig met onze op- en ontlaadsetjes. Lees hier meer over het belang van het reinigen en opladen van jouw sieraden.

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!