Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Het belang van het reinigen en opladen van jouw edelstenen sieraden

Edelstenen sieraden zijn niet alleen mooi om te dragen, maar ze hebben ook spirituele en helende eigenschappen. Het is belangrijk om je edelstenen regelmatig schoon te maken en op te laden, zodat ze hun positieve energie behouden en optimaal voor jou blijven werken. Enkele tips voor het reinigen en opladen van je edelstenen sieraden lees je onderaan deze pagina. 

Eenvoudig op- en ontladen van je edelstenen sieraden.

Het reinigen en opladen van je edelstenen sieraden is belangrijk om de positieve energie te behouden. Door regelmatig te reinigen en op te laden, zal de steen optimaal werken en jouw spirituele en helende behoeften vervullen. Gebruik onze op- en ontlaadt set om je edelstenen sieraden te reinigen en op te laden en geniet van hun positieve energie!

De set bestaat uit een abalone schelp die je vult met de bijgeleverde zakjes bergkristal en hematiet. De steentjes reinigen je sieraad (hematiet) èn laden je sieraad weer op (bergkristal). Het is voldoende om je sieraad een nachtje per week in de schelp te leggen, maar het kan geen kwaad om je sieraad hier iedere nacht in op te bergen wanneer je het niet draagt. Zet de schelp bijvoorbeeld op je dressoir of nachtkastje zodat je het ook niet vergeet ;)

Vind sneller waar je naar zoekt
Categorie 1 Prijs Edelsteen Materiaal Sterrenbeeld Werking edelsteen
Filteren
2 producten
Sorteer op:
Filters
Categorieën
Overig
Prijs
Edelsteen
Materiaal
Sterrenbeeld
Werking edelsteen

Het reinigen en opladen van edelstenen sieraden

Het is belangrijk om je edelstenen sieraden regelmatig te reinigen om eventuele negatieve energieën en onzuiverheden te verwijderen. Naast het reinigen is het ook belangrijk om je edelstenen sieraden op te laden. Door op te laden, zal de energie van de steen versterkt worden. Er zijn verschillende manieren om edelstenen op te laden. Het reinigen van je edelstenen sieraad kan ook op verschillende manieren.

Reinigen van je edelsteen sieraden met rook.

Rook van salie, cederhout of sandelhout kan ook gebruikt worden om edelstenen te reinigen. Houd je sieraad boven de rook en laat het de rook absorberen. Dit zal eventuele negatieve energieën wegbranden.

Reinigen van je edelsteen sieraden met water raden we af.

Ondanks dat de meeste edelstenen gereinigd kunnen worden met water raden we je af dit met je sieraden te doen. De RVS onderdelen waarmee jouw sieraad is gemaakt kunnen tegen water, maar blijven het mooiste wanneer je deze niet onder de kraan houdt.

Opladen van je edelsteen sieraden met zonlicht.

Edelstenen kunnen opgeladen worden door ze in het zonlicht te leggen. Leg je sieraad op een plek waar het direct zonlicht kan ontvangen. Het zonlicht zal de steen opladen met positieve energie.

Opladen van je edelsteen sieraden met maanlicht.

Een andere manier om edelstenen op te laden is door ze in het maanlicht te leggen. Leg je sieraad op een plek waar het maanlicht direct op de steen kan schijnen. Het maanlicht zal de steen opladen met spirituele energie.

Opladen van je edelsteen sieraden met bergkristal.

Bergkristal is een krachtige steen die gebruikt kan worden om andere stenen op te laden. Leg je sieraad op een stuk bergkristal en laat het een nacht liggen. De bergkristal zal de steen opladen met positieve energie.

 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!