Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

De wishbox ketting van Navalon & Danté is het perfecte sieraad om jouw intenties kracht bij te zetten en helpt je jouw wensen te manifesteren. 

Manifesteren is een diepgaand concept dat de kracht van gedachten, intenties en energie benadrukt om onze realiteit vorm te geven. Lees hier meer over wat manifesteren is, en hoe je de kettingen kunt gebruiken om jouw intenties te versterken. 

Vind sneller waar je naar zoekt
Categorie 1 Prijs Edelsteen Kleur Materiaal Sterrenbeeld Werking edelsteen
Filteren
118 producten
Sorteer op:
Filters
Categorieën
Overig
Prijs
Edelsteen
Kleur
Materiaal
Sterrenbeeld
Werking edelsteen

De kunst van manifestatie zit hem in herhaling; hoe vaker je met jouw gedachten en emoties stil staat bij jouw wensen en verlangens, hoe groter de kans dat deze realiteit worden. Maar hoe herinner je jezelf eraan om in de dagelijkse drukte eventjes een momentje te nemen en hierbij stil te staan? 

Speciaal om jouw intenties kracht bij te zetten hebben we de wishbox ketting ontworpen. Onze wishbox kettingen worden gemaakt van o.a. edelstenen en mineralen, met als centerpiece de wishbox bedel. De edelsteen waarmee je ketting is gemaakt, zet jouw affirmaties en intenties extra kracht bij. Lees meer over de werking van edelstenen op deze pagina.

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!