Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Wishbox ketting

Ben jij op zoek een unieke ketting die je outfit een luxe look geeft? De wishbox ketting is de signatuur ketting van Navalon & Danté en is in verschillende varianten verkrijgbaar. Kenmerkend voor de ketting is de afwerking met een goudkleurige RVS wishbox bedel van hoge kwaliteit. Bekijk alle wishbox kettingen hier

Prayer box ketting

De wishbox ketting (ook wel prayer box ketting of wenskoker ketting genoemd) wordt onder andere gemaakt met edelstenen en mineralen van hoogwaardige kwaliteit. De gouden prayer box verkleurt niet en is eenvoudig om te doen met het rvs-slotje dat aan de wishbox bedel bevestigd is.

Betekenis prayer box ketting

De symbolische bedels die aan de wishbox ketting hangen, hebben een mooie betekenis. Deze bedels kennen jouw diepste verlangens en helpen jou je dromen te laten uitkomen. Gebruik de ketting als anker en sta iedere keer dat je deze om doet stil bij alles waar je dankbaar voor bent en wat je graag wilt manifesteren. Dankbaarheid is namelijk de hoogste trilling en deze trilling pakt het universum op. Wanneer je vanuit dankbaarheid denkt aan wat je het allerliefste wilt, is de kans groot dat het universum jouw dromen en verlangens oppikt. Het is een kwestie van tijd voordat je dromen zich manifesteren. 

Claddagh prayer box

Geïnspireerd door de liefde en vriendschap ontwierp eigenaresse Stéphanie in 2022 haar eerste eigen prayerbox met als kenmerk de Claddagh: een gekroond hart dat door twee handen wordt vastgehouden. Het hart staat voor liefde, de handen staan voor vriendschap en de kroon voor loyaliteit. De prayerbox ketting is dan ook een mooi geschenk voor jezelf (reminder om trouw; liefdevol en loyaal naar jezelf toe te zijn) of voor een geliefde. 

Verzorging prayer box ketting

De materialen die we gebruiken voor onze prayer box ketting zijn van uitstekende kwaliteit en kunnen wel tegen een stootje of een drup regen. Maar om verkleuring en slijtage te voorkomen raden we aan je sieraad niet te dragen tijdens het sporten, douchen of zwemmen. De gouden kralen bevatten een plating die het mooiste blijft wanneer je deze goed verzorgt.

Wishbox ketting combineren

De wishbox ketting is erg geschikt om als blikvanger te dragen, maar komt ook heel goed tot zijn recht wanneer je deze combineert met verschillende andere kettinkjes of meerdere wishbox kettingen. Er ontstaat dan het zogenaamde layer-effect. Hoe draag jij de prayerbox ketting het liefst?

Wishbox ketting cadeau doen

Geef de wishbox ketting cadeau. Met dit cadeau met bijzondere betekenis gooi jij gegarandeerd hoge ogen! Maak je cadeau nog persoonlijker door in het opmerkingen veld aan te geven welke persoonlijke boodschap we op het kaartje mogen vermelden en vink bij het afrekenen de optie ‘inpakken als cadeau’ aan.

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!