Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Wishbox ketting Idah

€64,95 € 79,95
Dit product is helaas uitverkocht. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op. Neem contact op
Èchte
edelstenen en mineralen
Verzending binnen
1 - 10 werkdagen
Top beoordeeld
Handmade
jewellery
Omschrijving

De wishbox ketting is de signatuur ketting van Navalon & Danté. Het centerpiece van deze ketting is de wishbox bedel. De bedel is van uitstekende RVS kwaliteit en verkleurt niet. Draag je wishbox ketting enkel, als blikvanger - of combineer deze met meerdere kettinkjes voor een speels effect. Bekijjk hier alle wishbox kettingen.

Wishbox ketting Idah van Quantum Quattro

Deze ketting is gemaakt blauwgroene Quantum Quattro. 

Werking Quantum Quattro

Quantum Quattro is en zeer krachtige steen op zowel emotioneel als lichamelijk vlak. De steen is blauw met groen van kleur en is een combinatie van Azuriet, Chrysocolla, Dioptaas, Malachiet en Shattuckiet. Quantum Quattro reinigt en versterkt je aura en brengt de chakra’s in balans. De steen beschermt je tegen externe negatieve invloeden en ontdoet negatieve energie uit het veld. Quantum quattro brengt lichaam en geest terug in balans. De steen werkt rustgevend; helpt oude pijn en negatieve energie uit vorige levens los te laten en opruimen. De steen bevordert (liefdes) relaties in het algemeen; trekt nieuwe relaties aan, maakt bestaande relaties evenwichtiger en helpt bij het verwerken van liefdesverdriet.

Fysiek werkt de steen ontgiftend, pijnstillend, verkoelend en heeft deze een positieve invloed op de longen; lever; nieren; milt, de schildklier; een hoge bloeddruk; en het hart. Daarnaast kan deze helend werken bij klachten als artritis; artrose; fibromyalgie; spijsverteringsproblemen, premenstruele klachten, genetische afwijkingen en helpt deze bij het overwinnen van verslavingen.

Levertijden

Is jouw product op voorraad in de webshop, dan wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen naar je verstuurd. Dit geldt niet voor custom bestellingen, daarvoor geldt; levertijd in overleg met de klant.

Retourneren

Voor meer informatie over retourneren ga je naar de verzend- en retourpagina.

Deze vind je misschien ook leuk
Terug naar alle items
Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!