Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Navalon & Danté: Unieke gepersonaliseerde edelsteen sieraden

Ben jij op zoek naar een uniek gepersonaliseerd sieraad? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een uitgebreide voorraad edelstenen en mineralen, en kunnen aan vrijwel alle soorten edelstenen komen. Ben jij op zoek naar een specifieke edelsteen(combinatie), of een speciale werking? Dan helpen we je graag bij het realiseren van jouw ultieme sieraad! 

Zo bestel jij jouw droom armband, ketting of oorbel(len) 

Via de pagina Gepersonaliseerde sieraden kun je aangeven waar je naar op zoek bent. Selecteer jouw item, en plaats deze in je winkelmandje. In het opmerkingenveld kun je aangeven wat je wensen en voorkeuren zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan het soort edelsteen of mineraal dat je verwerkt wilt hebben, de kleur(en), de gewenste afmeting etc. Wij nemen vervolgens contact met jou op (meestal dezelfde dag nog) om je wensen te bespreken. Vind je het fijner om eerst even te sparren voordat je bestelt, dan kan dat natuurlijk ook. Je stuurt ons eenvoudig een appje via het icoontje dat je onderaan deze website ziet.

Filter functie binnen onze webshop

Wist je dat je binnen onze webshop ook kunt filteren op soorten edelsteen, de kleur, de werking ervan (dus ook op klacht) en tot slot ook op sterrenbeeld? In onderstaande afbeelding zie je hoe je eenvoudig kunt selecteren waar naar je op zoek bent. 

Gepersonaliseerd sieraad met gouden bedel 

De sieraden van Navalon & Danté zijn meestal te herkennen aan de gouden wishbox bedel. Deze bedel van top RVS kwaliteit behoudt zijn kleur en geeft jouw ketting een luxueuze uitstraling. 

De toenemende populariteit van edelstenen sieraden

Edelstenen sieraden hebben altijd een speciale aantrekkingskracht gehad op mensen over de hele wereld. Vanwege hun intrigerende kleuren, helderheid en zeldzaamheid zijn edelstenen al eeuwenlang gewaardeerd en begeerd. De laatste jaren heeft de populariteit van edelstenen sieraden echter een opmerkelijke stijging gekend. Deze trend is het gevolg van verschillende factoren, zoals de groeiende interesse in persoonlijke expressie, de toenemende waardering voor natuurlijke en duurzame materialen, en de invloed van beroemdheden en social media en bovenal de helende werking van edelstenen. 

Express yourself met een gepersonaliseerde statement ketting of armband van Navalon & Danté

In een wereld waar individualiteit en zelfexpressie steeds belangrijker worden, bieden edelstenen sieraden een unieke manier om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Elk type edelsteen heeft zijn eigen betekenis, symboliek en werking, waardoor mensen een speciale band voelen met bepaalde stenen die resoneren met hun persoonlijke kenmerken en energie. Bijvoorbeeld, robijnen worden geassocieerd met passie en kracht, terwijl smaragden symbool staan voor hoop en vernieuwing. Door edelstenen sieraden te dragen die resoneren met hun innerlijke zelf, kunnen mensen een statement maken over wie ze zijn en waar ze voor staan en kan het dragen van een sieraad met een specifieke steen bijdragen aan herstel of groei. 

Toename van populariteit van edelstenen sieraden door invloed van beroemdheden en Social Media

Beroemdheden spelen een grote rol bij het bepalen van trends en het beïnvloeden van de smaak van het grote publiek. De afgelopen jaren hebben we gezien dat steeds meer beroemdheden edelstenen sieraden dragen tijdens belangrijke evenementen en op sociale media. Dit heeft geleid tot een grotere zichtbaarheid en populariteit van deze juwelen bij het grote publiek. Bovendien delen veel mensen tegenwoordig hun persoonlijke stijl en sieradenkeuzes op platforms zoals Instagram en Pinterest, waardoor een bredere gemeenschap wordt geïnspireerd om edelstenen sieraden te dragen. De combinatie van de invloed van beroemdheden en de kracht van sociale media heeft een enorme impact gehad op de populariteit van edelstenen sieraden. Hierdoor is er ook meer aandacht gekomen voor het laatste maar zeker ook belangrijkste punt dat we aanhalen; namelijk de helende werking van edelstenen (sieraden). 

De heilzame werking van edelstenen sieraden

In verschillende culturen en tradities worden edelstenen sieraden al eeuwenlang gewaardeerd vanwege hun schoonheid en symbolische betekenis. Maar wist je dat deze prachtige stukken niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook helende eigenschappen kunnen hebben? Het geloof in de helende kracht van edelstenen is diep geworteld in de geschiedenis, en vandaag de dag blijven mensen over de hele wereld deze sieraden dragen als een manier om hun welzijn te bevorderen.

Voordat we dieper ingaan op de helende werking van edelstenen sieraden, laten we eerst eens kijken naar wat edelstenen eigenlijk zijn. Edelstenen zijn zeldzame, duurzame mineralen die worden gewonnen uit de aarde. Ze worden vaak bewerkt en gepolijst om te worden gebruikt in sieraden en decoratieve voorwerpen. Elke edelsteen heeft zijn eigen unieke chemische samenstelling en kristalstructuur, wat bijdraagt aan zijn specifieke kleur, hardheid en energie.

Veel mensen geloven dat edelstenen een genezende invloed hebben op het lichaam, de geest en de ziel. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is om deze claims te ondersteunen, hebben talloze individuen positieve ervaringen gemeld bij het dragen van edelstenen sieraden. Het wordt gezegd dat elke edelsteen zijn eigen unieke energie en eigenschappen heeft, die kunnen resoneren met verschillende aspecten van ons wezen.

Doordat de edelstenen direct op de huid worden gedragen, kan de energie van de edelsteen gemakkelijk door het lichaam stromen. 

Hoewel de helende eigenschappen van edelstenen sieraden niet wetenschappelijk bewezen zijn, blijven veel mensen profiteren van de positieve effecten die ze ervaren. Of je nu gelooft in de spirituele kracht van edelstenen of ze gewoon mooi vindt, het dragen van edelstenen sieraden kan een persoonlijke en betekenisvolle manier zijn om je welzijn te ondersteunen.  

    

    å

 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!