Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Navalon & Danté; statement sieraden voor de zelfverzekerde vrouw

De sieraden van Navalon & Danté zijn speels; eclectisch; frivool; luxueus en funky. Een mix van rijke materialen, veel kleur en bedels van hoge kwaliteit. Nèt even anders: not your average. Sieraden waar je niet omheen kunt voor vrouwen waar je niet omheen wilt.

Met de sieraden van Navalon & Danté maak je een statement! Opvallende, krachtige ontwerpen voor de zelfverzekerde vrouw. Sieraden waar je hart sneller van gaat kloppen.  

Kleding maakt de vrouw

Eigenaresse Stéphanie Dentener is duidelijk als het op haar missie aan komt, deze is eenvoudig maar kraakhelder; vrouwen laten stralen. Met behulp van kleding (en zeker met accessoires) kun je een statement maken; jezelf positioneren en laten zien wie je bent en waar je voor staat. Een outfit zegt veel over een karakter. Stéphanie wil met haar sieraden bijdragen aan de zelfverzekerdheid en uitstraling van vrouwen.

Dat beetje extra maakt wel degelijk het verschil

Het kost zo weinig moeite om iedere dag even bij je kledingkeuze stil te staan; ook al ben je erg druk en is de verleiding groot om een makkelijke outfit aan te schieten. Of omdat je vanuit huis werkt en ‘niemand ziet wat je aanhebt’. Het kost echter net zo weinig moeite om wel dat beetje extra aandacht aan je outfit te besteden – voor jezelf. 

Het is bewezen dat aandacht aan jezelf besteden bijdraagt aan een verbetering van je humeur en het vergroten van je levensgeluk. Iedere vrouw verdient het om gezien te worden. Met een mooi sieraad om je hals of pols voel je je net even wat specialer! 

Luxueuze opvallende ketting van hoge kwaliteit

Stéphanie kwam op het idee om de typische statement wishbox kettingen te ontwerpen toen ze op zoek was naar een luxe ogende, opvallende ketting, die zijn kwaliteit behoudt en dat alles tegen een eerlijke prijs. 

Vaak verkleurden goudkleurige kettinkjes of bedels, waardoor zij zich ergerde; ‘een sieraad dat er versleten uit ziet draag je niet graag’. Vooral niet in combinatie met sieraden van edelmetaal zoals goud. Je wilt dan dat een ketting iets bijdraagt aan je outfit en er geen afbreuk aan doet. 

Ze vond leverancier in het Oosten die in de eerste badge wishboxes voorzag en Stéphanie is vervolgens de kwaliteit van de bedels langdurig en intensief gaan testen. Ook al kwam de wishbox bedel in aanraking met water; dit deed niet af aan de kwaliteit. De bedel zag er alleen nog niet helemaal uit zoals Stéphanie idealistisch voor ogen had en daarom is ze een samenwerking met een edelsmid aangegaan die de kenmerkende Navalon & Danté bedel ontwierp zoals Stéphanie deze in gedachte had. Een bedel met een betekenis. Lees hier meer over de specifieke wishbox bedel.

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!