Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Smiley kettingen zijn een populaire sieradentrend die de afgelopen jaren steeds meer aan populariteit heeft gewonnen. Deze kettingen zijn een leuke en speelse manier om je outfit op te fleuren en een positieve vibe uit te stralen. 

Smiley kettingen: een populaire sieradentrend

Een smiley ketting is een ketting met een hanger in de vorm van een lachend gezichtje. Deze gezichtjes worden vaak gebruikt als symbool voor positiviteit, geluk en vriendschap. Deze eigenschappen maakt een smiley ketting tot een perfect cadeautje voor jouw vriendin of iemand die je dierbaar is. Navalon & Danté heeft verschillende smiley sieraden in het assortiment; zowel kettingen als armbandjes. Je kunt kiezen uit verschillende soorten smiley bedels; bijvoorbeeld lichtroze; geel of ga voor een smiley bedel in combinatie met parel. 

Smiley armbandjes

Naast kettingen met een smiley hebben we ook verschillende armbandjes met de vrolijke smiley. Bekijk hier ons assoritment armbandjes

Oorbellen met smiley

Kun je niet genoeg krijgen van de smiley trend? Naast kettingen en armbandjes hebben we ook smiley oorbellen in het assortiment. Deze oorbellen behoren tot de boho collectie: unieke sieraden waarvan er maar enkele per exemplaar verkrijgbaar zijn! Je bent dus gegarandeerd van een exclusief sieraad. Bekijk hier de boho oorbellen.

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!