Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Bijzondere manier om je huisdier te eren

Een tandje van jouw hond in goud, het klinkt misschien als een bijzondere en ongebruikelijke manier om je band met je huisdier te eren. Maar het is een bijzondere en blijvende manier om het aandenken aan jouw trouwe viervoeter te vereeuwigen die steeds populairder wordt onder hondenbezitters.

Het proces van het creëren van een tandje van jouw hond in goud begint met het verzamelen van een tand van je hond. Dit kan een verloren tand zijn die van nature is uitgevallen tijdens het wisselen van puppytandjes, of een tand die is verwijderd door een dierenarts. De tand wordt vervolgens gereinigd en gezuiverd om ervoor te zorgen dat er geen bacteriën of andere verontreinigingen aanwezig zijn.

Onze edelsmid maakt een mooi, passend gouden kapje om het tandje heen en werkt het af met een oogje. Tot slot wordt het tandje gepolijst. Het kan worden gebruikt als een hanger voor een ketting, een bedel voor een armband of zelfs als een hangertje aan een gouden oorbel.

Voor veel hondenbezitters is het creëren van een tandje van hun hond in goud een manier om hun huisdier te eren en hun liefde en toewijding te tonen.

  

 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!