Top beoordeeld
Menu
Vakantie 12 t/m 19 april - Bestellingen na 11 april worden vanaf 20 april weer verstuurd.

Get the boho look met sieraden van Navalon & Danté

Boho, oftewel bohemian is hot. De zogenaamde hippie look is al jaren een begrip in de modewereld. De term bohemian is afkomstig van de zigeuner cultuur die vele jaren terug vanuit India in Europa werd geïntroduceerd. De zigeuners streken neer in de streek Bohemen, in Tsjechië en vielen op door hun oosterse kledij. Vanuit deze regio verspreidden de zigeuners, ook wel gipsy genaamd zich door Europa, waar deze kledingstijl door hedendaagse trendzetters werd opgepikt.

De bohemian style is tegenwoordig een kledingstijl die je bij alle grote modemerken en -ketens terugziet in de dagelijkse collectie. ‘Boho’ staat voor vrij, en dat is ook terug te zien in de kleding; er wordt veel gebruik gemaakt van aardetinten, Oosterse prints, zwierige stoffen en (kleur)rijke bewerking. Ook de typische wijde mouwen, pijpen en lange rokken zijn kenmerkend voor deze kledingstijl, maar vergeet bovenal niet de overdaad aan sieraden die samengaat met deze stroming.

Key pieces voor een boho look

De boho stijl is eigenzinnig en belichaamt het toppunt van vrouwelijkheid. Om deze look eigen te maken heb je een aantal key pieces nodig, die sowieso niet in jouw kast mogen ontbreken. Te beginnen met een goed paar (cowboy)boots; een mooie oversized blouse en niet te vergeten een zwierige jurk. Ook de flared (in denim of in een kleurrijke print) is een musthave.
 
Draag daarbij (ook in de winter of op bijvoorbeeld een koude zomeravond) een heerlijke knitwear, omslagdoek of kimono. Vooral de accessoires mogen niet ontbreken; een goede zonnebril met een mooie leren tas met franjes maakt je look helemaal af, ofja bijna dan, want het allerbelangrijkste element bij deze kledingstijl is een overdaad aan sieraden! 

Boho sieraden van Navalon & Danté

Wil jij jouw boho look tot in de puntjes stijlen? Kies dan voor sieraden van Navalon & Danté. Deze sieraden doen de boho look eer aan door het gebruik van de mooiste edelstenen, parels, maar vooral door het gebruik van de gouden wishbox bedel. Combineer verschillende wishbox kettingen met elkaar voor een echte bohemian vibe.

Boho chic outfit

Boho chic is afgeleid van de boho look. Dit is een combinatie van de Ibiza-style kleding met een vrouwelijke knipoog. Perfect voor een zomerse avond uit of naar een bruiloft of festival. Combineer bijvoorbeeld een mooie flared met een goed stel hakken; grote oorbellen en een diversiteit aan kettingen voor een chique uitstraling. 

Share your boho look with us

Wij zijn super benieuwd hoe jij jouw Navalon & Danté sieraden combineert in jouw boho look. Tag je ons op Instagram @navalonanddante? Wie weet zie jij jouw foto terug op onze feed. 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!