Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Heb je een grote wens om zwanger te worden? Of probeer je zwanger te worden maar lukt het maar niet? Er kunnen tal van redenen zijn waarom of waardoor zwanger worden een uitdaging kan zijn en er zijn een aantal factoren en zaken die kunnen bijdragen aan het vergroten van je kans op een succesvolle zwangerschap.

Edelstenen en zwanger worden

Er zijn veel mensen die geloven dat edelstenen kunnen helpen bij het zwanger worden. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is voor deze beweringen, is het wel zo dat veel mensen overtuigd zijn van de positieve werking van edelstenen op het menselijk lichaam en de geest.

Volgens sommige aanhangers van edelstenen kunnen deze kristallen helpen om de hormonen in het lichaam in balans te brengen, wat kan helpen bij het zwanger worden. Daarnaast zouden edelstenen helpen om stress en angst te verminderen, wat op zijn beurt ook een positief effect kan hebben op de vruchtbaarheid.

Maansteen sieraden van Navalon & Danté ter bevordering van je vruchtbaarheid

Een van de meest populaire edelstenen voor vrouwen die zwanger willen worden, is de maansteen. Deze steen wordt geassocieerd met vrouwelijke energie en vruchtbaarheid. Sommige mensen geloven dat het dragen van een maansteen kan helpen bij het reguleren van de menstruatiecyclus en het verbeteren van de hormonale balans, waardoor de kans op een succesvolle bevruchting toeneemt.

Rozekwart sieraden voor liefde en vruchtbaarheid

Andere edelstenen die vaak worden geassocieerd met vruchtbaarheid en zwangerschap zijn rozenkwarts en smaragd. Rozenkwarts wordt geassocieerd met liefde en vruchtbaarheid, terwijl smaragd wordt geassocieerd met vruchtbaarheid en moederschap.

Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat edelstenen daadwerkelijk kunnen helpen bij het zwanger worden, kan het dragen van deze kristallen wel een positief effect hebben op het algehele welzijn en de gemoedstoestand van de persoon. Het kan helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte en ontspanning te bevorderen, wat op zijn beurt kan helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid.

Wil jij weten welke sieraden bijdragen aan het vergroten van een zwangerschap? Ga naar onze collectie en selecteer in de filter bij 'werking edelsteen' de vakjes zwangerschap en vruchtbaarheid. 

Ketting of armband voor de bevordering van een zwangerschap laten maken

Ben jij op zoek naar een specifieke edelstenen combinatie voor jezelf, of voor een dierbare van je. Neem dan gerust contact met ons op via whatsapp, email of het contactformulier. Samen kijken we dan naar de werking die het sieraad voor je mag vervullen of kunnen we edelstenen die je mooi vindt of aanspreken in het ontwerp betrekken.

Hieronder vind je een overzicht van een aantal sieraden die de kans op een zwangerschap vergroten: 

 

 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!