Top beoordeeld
Menu
Vakantie 12 t/m 19 april - Bestellingen na 11 april worden vanaf 20 april weer verstuurd.

Barnsteen ketting dames van Navalon & Danté

Barnsteen, ook wel amber genoemd, staat bekend om zijn heilzame werking. We zien deze kettingen vaak bij jonge kindjes omdat barnsteen goed helpt tegen pijn bij het krijgen van tandjes. Maar ook voor volwassenen is de barnsteen ketting naast een mode-item ook een ketting met functie. Deze steen werkt namelijk therapeutisch en ontstekingsremmend.

Ketting barnsteen: modieus en functioneel

De barnsteen ketting helpt bij het vinden van balans in het lichaam. Barnsteen heeft een positieve werking op stemmingswisselingen en gaat negatieve emoties tegen. Bovendien vermindert een barnsteen zowel fysieke als emotionele pijn. Barnsteen kan ook effectief werken bij de genezing van wonden. Barnsteen maakt weerbaar, geeft zelfvertrouwen en werkt als reiniger van omgeving en de chakra’s (energiepunten in het lichaam). Daarnaast ziet onze barnsteen ketting er ook nog eens zeer modieus uit. Dat is de perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Al onze barnsteen kettingen worden afgewerkt met rvs-materiaal zodat jouw barnsteen ketting zijn schoonheid optimaal behoudt. We raden je wel aan om de ketting af te doen met douchen, zwemmen en sporten. Op deze manier kan je extra lang genieten van jouw mooie barnsteen ketting.

Barnsteen sieraden van Navalon & Danté

We hebben diverse barnsteen sieraden in ons assortiment, zoals bijvoorbeeld de barnsteen wishbox ketting. De barnsteen wishbox is een ketting met barnsteen die is afgewerkt met een gouden RVS wishbox bedel. Is dit niet helemaal jouw ding? Dan hebben we ook nog een all-in-the-mix ketting in ons assortiment. Deze ketting combineert barnsteentjes met andere steentjes. Ga je liever voor een geknoopt exemplaar? Dat kan ook! Deze kettinkjes bevestig je eenvoudig om je nek met een draaislotje. Bekijk hier alle barnsteen sieraden.

Deel jouw favoriete barnsteen ketting op Instagram en vergeet ons niet te taggen @navalonanddante. Je maakt immers kans op leuke prijzen!

Barnsteen ketting cadeau geven

Wil jij iemand verrassen met een speciaal cadeau? Kies dan voor een barnsteen ketting van Navalon & Danté. Je kunt bij het afrekenen kiezen voor de optie inpakken als cadeau. Ook kun je in het opmerkingen veld aangeven welke boodschap wij op het kaartje mogen vermelden. Wij zorgen er dan voor dat je een super origineel cadeautje krijgt toegestuurd. 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!