Top beoordeeld
Menu
Betalen met Klarna - Handgemaakt in NL - Echte edelstenen & mineralen

Unieke barnsteen armband

Ben jij op zoek naar een barnsteen armband, omdat je de barnsteen een mooie steen vindt? Of wil jij een barnsteen armband omdat je de werking van barnsteen zo speciaal vindt? Dan ben je bij Navalon & Danté op de juiste plek! Navalon & Danté heeft namelijk diverse armbandjes met barnsteen in het assortiment

Barnsteen armband volwassenen

Barnsteen, ook wel amber genoemd, is een steen met een therapeutische heilzame en reinigende werking. De steen brengt balans in het lichaam en in de geest. Barnsteen is een steeds meer gedragen edelsteen, die niet alleen voor jonge kindjes geschikt is. De steen staat vooral bekend om de pijn verzachtende werking bij doorkomende tandjes. Tegenwoordig wordt deze steen ook steeds vaker door volwassenen gedragen om zijn werking. 

Barnsteen armband dames

Omdat deze steen zo’n mooie werking heeft, maar ook zeker niet misstaat om jouw pols, heeft Navalon & Danté verschillende barnsteen armbandjes samengesteld. Je vindt ons aanbod hier. De barnsteen armbandjes kun je erg goed combineren met een of meerdere van je andere armbandjes, door de warme en neutrale kleur die de edelsteen van nature heeft. Een modieuze en functionele armband; de perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Amber armband

De amber armband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we een armband die alleen uit barnsteen bestaat, maar hebben we ook verschillende all-in-the-mix armbandjes waarbij we verschillende kraaltjes met de barnsteentjes combineren. Alle barnsteen armbandjes worden afgewerkt met rvs-materiaal zodat jouw amber armband zijn schoonheid behoudt. Wel raden we je aan om de amber armband af te doen met douchen, zwemmen en sporten. Op deze manier kan je extra lang genieten van jouw mooie barnsteen armband.

Deel jouw favoriete look met onze barnsteen armband en deel deze op Instagram. Vergeet ons niet te taggen, want je maakt kans op hele leuke prijzen!

Barnsteen armbandje cadeau geven

Wil jij iemand verrassen met een barnsteen armbandje? Dan kun je bij het afrekenen kiezen voor de optie inpakken als cadeau. Ook kun je in het opmerkingen veld vermelden of en welke boodschap wij op het kaartje mogen vermelden. Wij zorgen er dan voor dat je een super origineel cadeautje krijgt toegestuurd. 

Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!