Top beoordeeld
Menu
Vakantie 12 t/m 19 april - Bestellingen na 11 april worden vanaf 20 april weer verstuurd.
Nieuw

Exclusive wishbox necklace Kailani

€89,95
Dit product is helaas uitverkocht. Heb je vragen over dit product? Neem dan contact met ons op. Neem contact op
Èchte
edelstenen en mineralen
Verzending binnen
1 - 10 werkdagen
Top beoordeeld
Handmade
jewellery
Omschrijving

De exclusive wishbox necklaces zijn gemaakt van exclusieve; rijke materialen. Ze zijn in beperkte oplage beschikbaar om zo exclusiviteit te waarborgen. Ga jij voor een exclusive wishbox necklace dan hou je van edgy, funky en luxueuze sieraden. Ook deze lijn bevat de signatuur RVS gouden wishbox bedel (hoge kwaliteit en verkleurt niet). 

Exclusive wishbox ketting van edelsteen Heliotroop en zoetwaterparel

Deze wishbox ketting is gemaakt van edelsteen Heliotroop & zachtroze zoetwaterparel.

Werking Heliotroop

Vind jij het lastig om keuzes en beslissingen te maken? Deze steen versterkt je concentratie en je geheugen en maakt zijn drager wijs. De steen geeft troost en helpt kalmte te bewaren bij angst en verwarring en versterkt de eigenschappen geduld en compassie. De steen helpt bij klachten die te maken hebben met de bloed(omloop) en kan een boost geven aan je immuunsysteem wanneer je een griep of verkoudheid voelt opkomen. Heliotroop kan ook helpen bij hooikoorts. Draag deze steen op je zonnevlecht chakra bij maag- en darmklachten. Ook ontgift deze de lever. Leg de steen onder je kussen wanneer je last hebt van nachtmerries.

Werking zoetwaterparel

Zoetwaterparels zorgen voor emotionele balans en hebben een zuiverende en verlichtende werking voor lichaam en geest. De parel bevordert en begeleid spirituele groei en transformatie en helpt je contact te maken met hogere energie en je gidsen. De parel vergroot eigenschappen als begrip, wijsheid, inzicht, eerlijkheid, integriteit en acceptatie (van anderen maar ook jezelf) en zorgt voor concentratie, focus en een heldere en scherpe geest. De parel helpt bij het loslaten van emotionele ballast. Parel is goed voor de botopbouw & tanden; activeert de spijsvertering en beschermt tegen ontstekingen; helpt bij koorts, (chronische) hoofdpijn en pijn aan wervels en zenuwen.

Levertijden

Is jouw product op voorraad in de webshop, dan wordt jouw bestelling binnen 1-2 werkdagen naar je verstuurd. Dit geldt niet voor custom bestellingen, daarvoor geldt; levertijd in overleg met de klant.

Retourneren

Voor meer informatie over retourneren ga je naar de verzend- en retourpagina.

Deze vind je misschien ook leuk
Terug naar alle items
Aan het laden...

Hi parel!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 5% korting op je volgende bestelling!